• Anywhere

Clarflok, onderdeel van de groep Aquaprox, actief in waterbehandeling en waterzuivering, gesitueerd in Sint-Katelijne-Waver, in volle ontwikkeling, zoekt Business Development Manager.

Als business development manager combineer je het verder uitbouwen en opvolgen van nieuwe klanten/projecten binnen uw regio. Je zal de verkoopsobjectieven bepalen en deze vertalen naar een concreet salesplan met leads en targets.

Je verkoopt chemicaliën voor allerlei toepassingen binnen de waterbehandelingsindustrie.

Als business development manager zijn jouw dagelijkse taken : 

  • Behouden & opvolgen bestaand klantenbestand
  • Uitbreiden klantenbestand d.m.v. prospecties en netwerken.
  • Je bouwt mee aan nieuwe innovatieve producten of oplossingen.
  • Je voert audits uit om nauwkeurig de klantenbehoefte te detecteren.
  • Je maakt offertes bij de prospect / klant.
  • Je bent eerste contact persoon voor deze nieuwe klanten.
  • Je denkt mee met de nieuwe klant en lost technische problemen op.

PROFIEL

Je beschikt minstens over een bachelor diploma chemie, biochemie. Ervaring in de watersector of bestaand netwerk in utilities-afvalwater. Je bent dynamisch, overtuigend, sociaalvaardig, empathisch en bent bereid de eerste stap te zetten. Je hebt commercieel inzicht en zelfstandig werken en een eigen planning opmaken is geen obstakel. Je beschikt over een probleemoplossend vermogen. Je kan je vlot uitdrukken in Nederlands. Frans
& Engels is een pluspunt.

AANBOD

Wij bieden een afwisselende, verantwoordelijke en uitdagende job aan in een sector met veel toekomstperspectieven. Industriële bedrijven hechten meer en meer belang aan het gebruik/verbruik van water. Je komt terecht in een continu groeiend bedrijf dat bestaat uit een enthousiast, gedreven team. Je ondersteunt elkaar en komt gezamenlijk tot een optimaal klantgericht resultaat. Je werkt zelfstandig en rapporteert aan de Business unit Manager. Bij deze job hoort uiteraard een mooi verloningspakket, extralegale voordelen zoals laptop, gsm, maaltijdvergoeding en bedrijfswagen.